• Home
  • Inspirace
  • Poptávka
  • Novinky
  • Kontakt

Panelákové stínění

Panelákové stínění

Trápí vás nebo vaše nájemníky horko v paneláku? Tento problém je pro panelové domy typický a lze ho vyřešit pomocí panelákového stínění. Vyberte si venkovní rolety nebo žaluzie a ovlivněte tak teplotu jednotlivých bytů nebo celého domu. Zvýšíte navíc jak úroveň života v bytě, tak i hodnotu nemovitosti. Venkovní rolety nebo žaluzie uchrání okna bytu před vnějšími vlivy. Prší? Zatáhněte stínění a okna zůstanou čistá. Díky schopnosti snižovat úroveň hluku zvenčí vás už nebude nic rušit, navíc venkovní stínění plní i bezpečností funkci.

Dodatečnou montáž venkovních rolet provádíme tehdy, kdy už jakýkoli zásah do fasády není možný. I přesto je stínění velmi elegantním doplňkem domu a plní veškeré termoregulační i odhlučňovací funkce. Rolety lze navíc doplnit o integrovanou síť proti hmyzu. 

Chcete poradit od Jakuba?

Potřebujete poradit s výběrem pergol, venkovních žaluzií nebo screenových rolet, které naplní všechna vaše očekávání? Zajímá vás více technických informací? Ozvěte se, rád vám na vše odpovím.

Naše realizace

Prohlédněte si naše realizace panelákového stínění a inspirujte se pro svůj projekt. 

Český výrobek

Vyrábíme doma v ČR a s ohledem na přírodu a ekologii.

Zkušenosti

Máme za sebou stovky montáží a spokojených klientů. 

Praha a okolí

Nejčastěji dodáváme pro Prahu, rádi ale přijedeme kamkoliv.

Kalkulace zdarma

Nezávaznou kalkulaci nabízíme zdarma do 24H.

Záruka

Máte problém? Přijedeme a okamžitě ho vyřešíme. 

Inspirujte se realizacemi

Chcete vidět, jak sluší oknům venkovní žaluzie nebo rolety? Vydejte se s námi na prohlídku našich realizací panelákového stínění a nasbírejte inspiraci právě pro svůj dům či byt. 

Venkovní rolety

Nejpoužívanějším panelákovým stíněním jsou rolety. Při úplném stažení nepropustí žádné světlo, můžete tedy klidně spát v naprosté tmě. Průnik světla do místnosti si sami regulujete úrovní stažení rolet. Venkovní rolety navíc zabraňují úniku tepla ven z místnosti, a to až o 90 %. 

Venkovní žaluzie

Pokud si vyberete žaluzie, můžete úroveň zastínění i ventilaci vzduchu regulovat díky naklápění jednotlivých lamel. Venkovní žaluzie jsou pro svůj nadčasový design a flexibilitu lamel stále oblíbenější nejen u rodinných, ale i bytových a panelových domů. 

Časté dotazy

Nejprve si vše sami zaměříme, poté nám odsouhlasíte konkrétní nabídku a přijedeme montovat. Před montáží je nutné vytvořit okolo okna volný prostor cca 1,5 m a zpřístupnit nejbližší zásuvku. 

Elektro si připravíme sami, elektroinstalace bude vedena lištou k nejbližší zásuvce. Vy přitom nepřijdete o možnost zapojení dalších spotřebičů.

Fasáda rozhodně porušena nebude, z důvodu záruky fasády kotvíme předokenní rolety do rámu okna. 

Ze stínění bude finančně prosperovat každý obyvatel domu. Pro paneláky se vždy jedná o velmi výhodnou investici, která obyvatelům kolektivně ušetří velké množství peněz za energie. 

Chcete poradit od Jakuba?

Potřebujete poradit s výběrem pergol, venkovních žaluzií nebo screenových rolet, které naplní všechna vaše očekávání? Zajímá vás více technických informací? Ozvěte se, rád vám na vše odpovím.

Chcete se dozvědět více?

Spousty zajímavostí, skvělých tipů a rad přímo od nás se dozvíte v našem blogu, který pravidelně publikujeme třikrát do měsíce. Přejeme příjemné čtení a spoustu nových informací.