• Home
  • Inspirace
  • Poptávka
  • Novinky
  • Kontakt

Bioklimatické pergoly

Bioklimatická pergola

Trávíte rádi čas na zahradě, ale váš pobyt limitují změny počasí? Pod naší bioklimatickou pergolou můžete posedět s rodinou i přáteli a žádný déšť ani ostré slunce vám tyto vzácné okamžiky nepřekazí. Bioklimatická pergola Artosi je moderní a funkční řešení pergoly, která se vám přizpůsobí v každém počasí a v každé situaci.

  • Při realizaci máte navíc možnost individuálních úprav, získáte tak stínění na míru svým požadavkům.
  • Bioklimatickou pergolu můžete doplnit o boční stínění, které vám dopřeje soukromí a navíc podpoří pohodlí i při větru a dešti.

Uvnitř konstrukce najdete integrovaný odvod vody, máte navíc možnost LED osvětlení po celém obvodu přístřešku, což po setmění vytváří útulný dojem. Celá konstrukce je vyrobena z odolných materiálů, má dlouhou životnost a vydrží všechny nepříznivé vlivy počasí. 

Přejeme vám příjemný čas strávený pod našimi pergolami.

Chcete poradit od Jakuba?

Potřebujete poradit s výběrem pergol, venkovních žaluzií nebo screenových rolet, které naplní všechna vaše očekávání? Zajímá vás více technických informací? Ozvěte se, rád vám na vše odpovím.

Naše realizace bioklimatických pergol

Bioklimatické pergoly jsou nejmodernějším řešením v oblasti stínění teras a nabízí vám mnoho možností, které vám každý den zpříjemní čas, který pod nimi strávíte – ať už relaxací, posezením s přáteli, nebo prací. Zveme vás na prohlídku našich realizací.

Český výrobek

Vyrábíme doma v ČR a s ohledem na přírodu a ekologii.

Zkušenosti

Máme za sebou stovky montáží a spokojených klientů. 

Praha a okolí

Nejčastěji dodáváme pro Prahu, rádi ale přijedeme kamkoliv.

Kalkulace zdarma

Nezávaznou kalkulaci nabízíme zdarma do 24H.

Záruka

Máte problém? Přijedeme a okamžitě ho vyřešíme. 

Funkce bioklimatické pergoly

Stylový design, který se stane ozdobou vašeho domu, jistě oceníte. Nejdůležitější jsou ale skvělé funkce, které vám bioklimatická pergola nabízí: 

  • ovládání na dálku i manuálně
  • možnost nastavení sklonu jednotlivých lamel
  • integrovaný odvod vody
  • možnost LED osvícení 
  • lze doplnit o boční rolety

Díky variabilnímu nastavení lamel si sami volíte, kolik slunečních paprsků na terasu a do oken domu pustíte. Můžete navíc otevírat a přivírat zvlášť i jednotlivé části. 

Při úplném zavření lamel získáte pevný strop, který nepropustí ani kapku vody a udrží i sníh.

 

Počasí

Ventilace

Teplota

Zastínění

Proč si pořídit
bioklimatickou pergolu

Plánujete zastřešit svou terasu či posezení a rozhodujete se, jaký typ pergoly zvolit? Představujeme vám bioklimatickou pergolu a její největší výhody, kterými přesvědčila stovky našich zákazníků.

Varianty ovládání

Ovládejte snadno na dálku

Dříve byla automatizace domácnosti pouze pro omezenou skupinu lidí. Nyní jsou chytré rolety nebo žaluzie, automatizace přístupu a jiné funkce přístupné pro každého zákazníka.

Přidejte do svého domova nové technologie a funkce pomocí našeho jednoduchého řešení. Kombinujte všechna chytrá zařízení.

Dálkové
ovládání

Vytvořte si chytrou domácnost

Se systémem automatizace domácnosti TaHoma® switch posouváte pohodlí na vyšší úroveň. Umožňuje Vám ovládat z chytrého telefonu nejen vratové pohony, ale také vaši bránu, alarm, zámek, rolety a další připojená zařízení.

Veškeré své vybavení můžete spravovat jednotlivě nebo po skupinách prostřednictvím scénářů.

Chytré
ovládání Somfy

Vše ovládáte jediným stisknutím

Všechny systémy můžete jednoduše ovládat pouhým stisknutím tlačítka. Naše ovladače svou elegancí hravě zapadnou do každého interiéru.

Přidejte do své automatizované domácnosti také sofistikovaná čidla a už nebudete muset myslet na to, abyste zatáhli markýzu před větrem. Čidla to zařídí za vás!
Nechte zařízení chytrého domu přizpůsobit se Vašemu životnímu rytmu. Váš dům, Vaše pravidla.

Pomocí
tlačítek

Vyberte si řešení podle vašich potřeb

Nastavte si scénáře tak, aby vyhovovaly vašemu životnímu stylu v různých klíčových hodinách. Náš systém Vám může ušetřit cenný čas. 

Vytvořte si například scénáře pro příchod / odchod, dobré ráno / dobrou noc, grilování na terase / filmový večer. Bude záležet na Vás, které funkce nejvíce využijete. 

Pokud si nebudete jisti vhodným řešením, rádi Vám poradíme.

Doplňková
výbava

700+

Kompletních realizací

700+

Kompletních realizací

700+

Kompletních realizací

700+

Kompletních realizací

Ptáte se

Nenašli jste, co jste hledali? Rádi vám na vše odpovíme telefonicky nebo na info@akuflex.cz.

Nejčastější dotazy našich zákazníků:

Jaká je doba dodání?

Můžeme se pochlubit velmi rychlým dodáním a montáží: nejčastěji 4 – 5 týdny od objednávky. 

Kolik to stojí?

Cena se liší podle rozměrů, které potřebujete, a také podle množstvích dalších individuálních prvků, které jste pro pergolu zvolili. Cenovou nabídku vám uděláme předem zdarma. 

Kolik to stojí?

Cena se liší podle rozměrů, které potřebujete, a také podle množstvích dalších individuálních prvků, které jste pro pergolu zvolili. Cenovou nabídku vám uděláme předem zdarma. 

Kolik to stojí?

Cena se liší podle rozměrů, které potřebujete, a také podle množstvích dalších individuálních prvků, které jste pro pergolu zvolili. Cenovou nabídku vám uděláme předem zdarma. 

Chcete se dozvědět více?

Spousty zajímavostí, skvělých tipů a rad přímo od nás se dozvíte v našem blogu, který pravidelně publikujeme každých 14 dnů. Přejeme příjemné čtení a spoustu nových informací.