• Home
  • Inspirace
  • Poptávka
  • Novinky
  • Kontakt

Přístřešky na auto

Konstrukce přístřešku na auto

Jsme partnerem české značky ISOTRA. Pokud vás rozčiluje ometání sněhu v zimě a rozpálený interiér auta v létě, jistě oceníte přístřěšek na auto Carport Artosi. Hliníková konstrukce přístřešku je lakovaná práškovou barvou v odstínu, který si vyberete. Tento nátěr zvyšuje odolnost přístřešku proti korozi. V nohách konstrukce se nachází odtokové kanálky, které odvedou vodu přímo do země. Zvládnou i přívalový déšť díky průtoku až 50 l/m2/h.  Konstrukci postavíme samostatně, nebo ji ukotvíme do fasády.

Na konstrukci pergoly poskytujeme pětiletou záruku.

Chcete poradit od Jakuba?

Potřebujete poradit s výběrem pergol, venkovních žaluzií nebo screenových rolet, které naplní všechna vaše očekávání? Zajímá vás více technických informací? Ozvěte se, rád vám na vše odpovím.

Naše realizace

Naše přístřešky už chrání auta mnohých klientů. Zveme vás na prohlídku našich realizací.

Český výrobek

Vyrábíme doma v ČR a s ohledem na přírodu a ekologii.

Zkušenosti

Máme za sebou stovky montáží a spokojených klientů. 

Praha a okolí

Nejčastěji dodáváme pro Prahu, rádi ale přijedeme kamkoliv.

Kalkulace zdarma

Nezávaznou kalkulaci nabízíme zdarma do 24H.

Záruka

Máte problém? Přijedeme a okamžitě ho vyřešíme. 

Inspirujte se realizacemi

Chcete vidět, jak vypadají reálně naše přístřešky pro auta? Vydejte se s námi na prohlídku našich realizací a nasbírejte inspiraci.

Přístřešek na auto CARPORT ARTOSI

Přístřešek na auto CARPORT ARTOSI vám dokonale nahradí garáž. Je ideální a přizpůsobivou ochranou vozidla. Propustí právě tolik světla, kolik si budete přát, při úplném zatažení se nemusíte bát sněhu ani deště a přístřešek můžete využít i jako stání pro kola nebo k uschování praktických potřeb na zahradu. Vybírejte z mnoha barev.

Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here

Barva přístřešku na auto

Barvu přístřešku si můžete vybrat z 12 základních odstínů vzorníku RAL. Přístřešek se tak stane stylovým doplněním vašeho domu. Slaďte jej s okenními rámy nebo fasádou a pozdvihněte svůj dům na vyšší úroveň.

Střecha přístřešku na auto

Střechu přístřešku na auto nabízíme ve dvou variantách:

  • trapézový plech: výhodou je jak vysoká nosnost (150 kg/m2), tak odolnost,
  • polykarbonátová deska: průhledná nebo poloprůhledná střecha, která se vám vyplatí v případech, kdy přístřešek sousedí s místností, ve které nechcete přijít o denní světlo.

Přístřešek na auto pro vás můžeme namontovat i pouze jako stojky a obvodový rám bez střechy (typ Roofless)

Propojte si CARPORT s bioklimatickou pergolou

CARPORT je sestaven z totožné konstrukce, jako bioklimatická pergola Artosi. Díky tomu můžete obě konstrukce elegantně propojit dohromady a zajistit tak stínění jak pro sebe, tak pro svůj vůz.

Příslušenství k přístřešku na auto

Uvnitř konstrukce najdete integrovaný odvod vody, navíc máte možnost LED osvětlení po celém obvodu přístřešku. Osvětlení se zapíná pohybovým čidlem nebo je můžete propojit s Chytrou domácností. Celá konstrukce má dlouhou životnost a je odolná vůči všem nepříznivým vlivům počasí.

Chcete poradit od Jakuba?

Potřebujete poradit s výběrem pergol, venkovních žaluzií nebo screenových rolet, které naplní všechna vaše očekávání? Zajímá vás více technických informací? Ozvěte se, rád vám na vše odpovím.

Chcete se dozvědět více?

Spousty zajímavostí, skvělých tipů a rad přímo od nás se dozvíte v našem blogu, který pravidelně publikujeme třikrát do měsíce. Přejeme příjemné čtení a spoustu nových informací.