• Home
  • Inspirace
  • Poptávka
  • Novinky
  • Kontakt

Venkovní žaluzie výhody: Maximální ochrana pro vaše okna

Přemýšlíte nad venkovními žaluziemi a zajímají vás jejich klíčové výhody? V dnešním článku najdete nejen nejlepší výhody žaluzií, ale také náš tip na jejich údržbu, výhody pro paneláky a mnoho dalšího. Příjemné čtení.

Proč zvolit venkovní žaluzie pro váš domov či firmu?

Venkovní žaluzie výhody slouží jako nejlepší způsob, jak ochránit okna před vnějšími vlivy počasí. Zároveň jsou skvělým bezpečnostním prvkem: pro lupiče jsou významnou překážkou při loupeži. Venkovní žaluzie nabízejí ideální spojení funkčnosti a designu. Tyto inovativní stínící prvky nejenže chrání váš interiér před nežádoucím slunečním zářením a teplem, ale zároveň dodávají vašemu prostoru eleganci a soukromí.

venkovní žaluzie výhody

Podívejme se společně na klíčové výhody venkovních žaluzií:

1.Ochrana před slunečním zářením a teplem:

Venkovní žaluzie zajišťují efektivní ochranu před slunečním svitem a horkem, čímž udržují váš interiér příjemně chladný i v nejteplejších dnech. Venkovní žaluzie můžeme namontovat na každé okno:

žaluzie paneláky

– žaluzie domy

– žaluzie byty

2.Regulace světla a soukromí:

Žaluzie vám nabízí možnost nastavení úhlu lamel, takže si pohodlně regulujete míru osvětlení a zároveň si zachováváte soukromí v domě či kanceláři přesně tak, jak zrovna potřebujete.

3.Zvýšení energetické účinnosti:

Venkovní žaluzie snižují spotřebu energie tím, že významně snižují průnik slunečního tepla do interiéru v létě, a naopak zamezují únik tepla ven v zimě. Vy tak nebudete topit Pánu Bohu do oken. Vše si přitom můžete nastavit podle svých požadavků.

4.Odolnost vůči povětrnostním podmínkám

Venkovní žaluzie odolávají dešti, větru a UV záření, takže představují trvanlivé řešení pro ochranu vašich oken po mnoho let – díky kvalitním materiálům vydrží funkčností i vzhledem jako nové.

5.Jednoduchá údržba a ovládání:

Venkovní žaluzie lze je ovládat ručně nebo automaticky pomocí dálkového ovladače, nabízíme inteligentní ovládání Somfy, které můžete propojit se zbytkem domácnosti. Žaluzie lze snadno udržovat, například pomocí našich speciálních kartáčů, kterými jedním tahem žaluzie vyčistíte.

Zajímá vás více o venkovních žaluziích? Přečtěte si 7 důvodů, proč si pořídit venkovní žaluzie.

Stínění pro paneláky? Naše venkovní žaluzie jsou to pravé

Pro paneláky, stejně jako pro domy, představují venkovní žaluzie ideální řešení, jak uspořit energii jednotlivých bytů i celého domu, zvednout styl celého domu zvenčí i zevnitř a tím byty významně zhodnotit. Pokud vás v bytech trápí v letních měsících horko a ostré slunce, naše venkovní žaluzie mohou nahradit klimatizaci a citelně snížit teplotu v bytě. V zimě naopak ušetříte, protože můžete nechat byt vyhřát sluncem tak, že žaluzie jednoduše otevřete. Pokud se chcete dozvědět více o stínění pro paneláky a bytové domy, přečtěte si Paneláky: Ušetřete statisíce díky stínění.

Venkovní žaluzie jsou skvělý prvek, který nejen bude vašemu domu slušet, ale navíc váš dům pozvedne na lepší úroveň vašeho bydlení. Zajistí vám příjemný stín, váš interiér se nebude přehřívat a teplo v místnosti můžete venkovními žaluziemi regulovat až o 10 °C. Pro více informací nás kontaktujte.

Pomohli vám informace? Sdílejte článek nebo jednoduše jej zdarma uložte na email.

Facebook
LinkedIn
Email

Obsah článku

Chcete poradit od Jakuba?

Potřebujete poradit s výběrem pergol, venkovních žaluzií nebo screenových rolet, které naplní všechna vaše očekávání? Zajímá vás více technických informací? Ozvěte se, rád vám na vše odpovím.

Chcete se dozvědět více?

Spousty zajímavostí, skvělých tipů a rad přímo od nás se dozvíte v našem blogu, který pravidelně publikujeme každých 14 dnů. Přejeme příjemné čtení a spoustu nových informací.